jueves, 7 de junio de 2012

Presentació


Qüestionar – se el perquè de les coses que passen al nostre voltant, de les més comunes i senzilles a les més rebuscades i complexes, és un fet propi de l’espècie humana.
Sent coneixedor d’aquest fet, amant de la Ciència i de l’Art, i amb la experiència d’un any escrivint articles de divulgació científica, articles d’opinió, ressenyes musicals i literàries en revistes locals he decidit crear aquest blog.

La intenció no és cap altra que la de transmetre de manera educativa, objectiva i, quan sigui possible, lúdica, la Ciència. També hi ha un canal de YouTube (majoritàriament en castellà) de suport a aquest blog: http://www.youtube.com/watch?v=YBjJwvFbIE0&feature=context-cha

Aquest blog s’escriu des de la humilitat i des del coneixement de que el blog serveix tan per al lector com per a l’escriptor i, majoritàriament, al primer.

Agraeixo d’avantmà a totes aquelles persones que, en algun moment de la història d’aquest blog que avui pren vida, hagin llegit alguna de les entrades d’aquest. Espero comentaris i crítiques sobre els articles i el blog en general ja que qualsevol crítica ben enfocada pot resultar constructiva.

Preguntar és la única manera que tenim els humans d’adquirir coneixement, d’entendre el món que ens envolta i de lluitar contra supersticions, dogmes de fe, autoritarismes i formes de pensament únic.

Atentament,

Tony 

No hay comentarios:

Publicar un comentario